Insolventie & herstructurering

Betalingsproblemen, klanten die niet betalen en overige vragen op het gebied van faillissementsrecht. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Onze specialisten insolventie & herstructurering beschikken over ruime kennis en ervaring. Diverse advocaten worden met regelmaat door de rechtbank benoemd tot curator of bewindvoerder. Onze advocaten treden daarnaast op voor de verschillende stakeholders in faillissementssituaties. Wij staan bijvoorbeeld ondernemers bij in deze stressvolle tijd en zijn in staat om hun bedrijf, eventueel in afgeslankte vorm, door de moeilijke periode te loodsen. Daarbij werken wij vaak samen met vaste adviseurs van ondernemers. Denk daarbij aan accountants, fiscalisten en overige administratieve dienstverleners.

Wij adviseren bestuurders bij herstructureringen, schuldeisersakkoorden, faillissementsaanvragen en (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties. Daarnaast begeleiden wij financiers bij herfinancieringen en het uitwinnen van zekerheidsrechten. In de praktijk hebben leveranciers, verhuurders en overige dienstverleners (zoals ICT-leveranciers) te maken met wanbetalers. Wij kunnen in dat geval de beste aanpak voor u bepalen om uw vordering te incasseren.

Verder komen onze advocaten in faillissementssituaties op voor de belangen van andere betrokken partijen, zoals werknemers, overheidsinstellingen en commissarissen. Waar nodig schakelen wij met andere specialisten. Kiest u voor Boels Zanders Advocaten, dan kiest u voor een geïntegreerde en doortastende aanpak.