Internationaal ondernemen

Ondernemen in het buitenland

Steeds meer ondernemers maken met hun bedrijf de stap naar het buitenland. Een andere afzetmarkt die veel nieuwe kansen en mogelijkheden biedt.  Maar welke juridische zaken moet u regelen voordat als u de grens over gaat? En bent u bekend met de culturele verschillen die er zijn tussen de landen waar u opereert?

Dichtbij het internationale bedrijfsleven

De advocaten van Boels Zanders beschikken over ruime expertise in het internationaal zakendoen en werken graag met u samen om uw bedrijf internationaal juridisch goed te ondersteunen. Hiervoor hebben wij onze multidisciplinaire Desks opgericht die uw vraagstukken vanuit meerdere juridische disciplines beoordelen.

Unieke ligging in internationale zakenwereld

Door onze ligging in Zuid-Nederland zijn onze advocaten internationaal dichtbij. Europese markten liggen letterlijk naast de deur; de Belgische en Duitse markt zelfs op nog geen 10 kilometer. Voor deze twee markten hebben wij dan ook gespecialiseerde teams opgericht.

Naast de Belgian Desk en German Desk kunt u ook terecht bij onze International Desk. Met aandacht voor de (Oost)-Europese, Aziatische, Chinese, (Zuid)-Amerikaanse markten en het Midden-Oosten zorgen onze advocaten van de International Desk dat u goed voorbereid deze markten betreedt.

Wij spreken de taal

Onze Desks bestaan onder andere uit native speakers in: Spaans, Berbers, Kroatisch, Engels, Duits en Frans. Ook zijn onze advocaten gespecialiseerd in onder andere internationaal privaat recht.

Wij begrijpen de cultuur

Onze advocaten zijn op de hoogte van internationale trends & ontwikkelingen, zowel op zakelijk als cultureel vlak. Veel van onze advocaten begeleiden bedrijven bij het internationaal zakendoen en weten hoe zij en u om kunt gaan met culturele verschillen.

Wij kennen internationaal de weg

Wij werken intensief samen met advocatenkantoren gevestigd in alle belangrijke businesscentra van de wereld en verenigd in ADVOC. Als mede-oprichter van ADVOC staan wij voor u klaar om u, waar ook ter wereld, met de juiste kennis van de lokale wet- en regelgeving te ondersteunen

Juridische diensten voor internationale ondernemers

Onze advocaten adviseren u graag wanneer u met uw bedrijf de grens over wilt. Dankzij de jarenlange ervaring spreken wij de taal, kennen we internationaal de weg en begrijpen we als geen ander de zakelijke culturele verschillen. Onze multidisciplinaire desks begeleiden u onder andere in de volgende specialisaties:

Netwerk van belangrijke Nederlandse partners

Heeft u naast juridische ondersteuning ook op gebied van financiering, compliance of strategie ondersteuning nodig? Boels Zanders is een van de oprichtende partijen van Smart Start Limburg. Dit netwerk biedt buitenlandse bedrijven, die zich in Limburg willen vestigen, een gemakkelijke toegang tot professionele services op alle gebieden die van belang zijn bij de vestiging of oprichting van een nieuw bedrijf in Limburg.

Meer informatie over internationaal ondernemen?

Wilt u meer informatie over de internationale dienstverlening van Boels Zanders? Neemt u dan contact op met Janou Briaire van de International Desk.

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!