BZ International

De advocaten van Boels Zanders beschikken over ruime expertise in het internationaal zakendoen en werken graag met u samen om uw bedrijf internationaal juridisch goed te ondersteunen. Door onze ligging in Zuid-Nederland zijn onze advocaten internationaal dichtbij. Europese markten liggen letterlijk naast de deur; de Belgische en Duitse markt zelfs op nog geen 10 kilometer. Daarnaast zijn onze advocaten op de hoogte van internationale trends & ontwikkelingen, zowel op zakelijk als cultureel vlak.

Practices

German practice

Kleine verschillen kunnen grote consequenties hebben. Dat geldt zeker voor zakendoen in Duitsland. Onze advocaten van de German practice begeleiden u kundig bij het zakendoen over de grens en met uw Duitse zakenpartner en hebben veel ervaring in de industrie, machinebouw, renewable energy, afval en waste management, zakelijke dienstverlening, handel, transport en retail.

Indien nodig, selecteren wij uit ons netwerk een gespecialiseerde Duitse advocaat die u samen met onze German practice verder kan helpen. Uiteraard houden wij hierbij altijd vinger aan de pols.

Belgium practice

De advocaten van onze Belgium practice hebben ieder een eigen aandachtsgebied zoals arbeidsrecht, vastgoedrecht of ondernemingsrecht en zijn goed thuis in het Nederlandse én het Belgisch recht en het internationale Privaatrecht.

Boels Zanders heeft een groot netwerk van Belgische advocaten met specialisaties die relevant zijn voor u als ondernemer. Indien nodig verwijzen wij u door naar een van deze samenwerkingspartners. Dat is altijd iemand de wij kennen en waarvan we zeker weten dat hij of zij kwaliteit levert en verstand heeft van het specifieke vraagstuk.

Advoc

Voor grensoverschrijdende adviezen werken wij intensief samen met advocatenkantoren gevestigd in alle belangrijke businesscentra van de wereld en verenigd in ADVOC, het internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Een netwerk waarbij kantoren worden geselecteerd op basis van de (internationale) kennis en ervaring.

ADVOC is een hecht internationaal advocatennetwerk waarin veel kennis wordt gedeeld. Onze advocaten organiseren én bezoeken met regelmaat internationale ADVOC-bijeenkomsten waar advocaten onderling kennis uitwisselen en elkaar ook persoonlijk beter leren kennen. Dit helpt ons om bij een hulpvraag van een cliënt nog sneller contact te zoeken met een van onze internationale partners. Zo zijn wij dichtbij onze cliënt en werken we nauw samen met onze internationale partners.

Smart Start Limburg

Boels Zanders is een van de oprichtende partijen van Smart Start Limburg. Dit netwerk biedt buitenlandse bedrijven, die zich in Limburg willen vestigen, een gemakkelijke toegang tot professionele services op alle gebieden die van belang zijn bij de vestiging of oprichting van een nieuw bedrijf in Limburg.

Naar Smartstartlimburg.com

Legal500

In de onlangs uitgebrachte internationale ranking Legal500 EMEA 2020 zijn drie specialisaties van Boels Zanders opgenomen: Insolventie & Herstructurering, M&A en Vastgoed.

Over Legal500

De Legal500 Guide analyseert al meer dan 32 jaar de kwaliteiten van advocatenkantoren over de hele wereld. Lees meer.

Wij staan voor u klaar.
Bekijk ons team