Skip to main content

Voorstanders van grote ambities

Boels Zanders is een van de grootste advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Onze advocaten en juristen doen iedere dag wat nodig is om de ambities van onze cliënten te helpen realiseren. Met al het talent, de kennis en expertise die daarvoor nodig zijn, werken wij vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven voor (internationale) ondernemers en organisaties.

Deze functie in het kort

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor onze vestiging in Maastricht op zoek naar een juridisch secretaresse. Je komt te werken in een team van 8 secretaresses en 1 faillissementsmedewerkster die samen zo’n 25 advocaten ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Je gaat zo’n drie á vier advocaten assisteren en ondersteuning bieden bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je wordt onder meer verantwoordelijk voor telefoonbeantwoording, agendabeheer en voert in samenspraak met je collega’s het officemanagement van de praktijk uit. Zo breng je onder meer structuur aan in omvangrijke dossiers, werk je juridische documenten uit en zorg je voor correct dossierbeheer. Je werkt nauw samen met de andere secretaresses uit je team en helpt hen waar nodig uit de brand.

Wie zoeken wij?

Jij bent Mbo of Hbo afgestudeerd in de richting van management assistent / officemanagement / secretaresse of vergelijkbaar, denkt en werkt op Hbo-niveau. Je bent enthousiast over het vak, toe aan een nieuwe uitdaging en hebt bij voorkeur gedegen relevante werkervaring. Je bent energiek, zeer accuraat, neemt initiatief, hebt doorzettingsvermogen en je bezit de nodige dosis organisatiesensitiviteit. Je bent dienstverlenend, denkt mee en handelt proactief. Je ziet oplossingen, geen problemen. Veranderingen zie je als een uitdaging. Je word niet onrustig van deadlines, bent stressbestendig en niet snel van je stuk te krijgen. Je hebt feeling voor ICT en kunt goed omgaan met diverse systemen (bv. Outlook, MS Teams, etc.). Je bent beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Beheersing van de Engelse, Duitse en/of Franse taal is een pre. Je bent klantgericht, representatief en bent vol energie klaar voor een nieuwe uitdaging.

Wat bieden wij?

Ons team is jong, enthousiast en ambitieus. Boels Zanders Advocaten hanteert uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen en faciliteren verdere (persoonlijke) ontwikkeling en wij staan open voor ideeën om samen verder te komen. Onze werkomgeving is dynamisch, zakelijk maar onderling ook zeker informeel. Starten is per direct mogelijk. Je krijgt uitzicht op een vast dienstverband bij een kantoor dat plezier en prestatie graag samen ziet gaan.

Is jouw interesse gewekt?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV en motivatie naar hrm@boelszanders.nl. Heb je vragen? Neem contact op met onze HR-manager Anne Pouwels (06 15 85 95 62).