Skip to main content

Beste Just Wellness klant,

Na het faillissement heeft All in 1 Beauty B.V. de vestiging van Just Wellness in Eindhoven gekocht van de curator. All in 1 Beauty wil gedupeerde klanten van Just Wellness Eindhoven Limburglaan en Eindhoven Hoogstraat graag benaderen met een aanbod.

Aanbod

All-in Beauty wil gedupeerde klanten van Just Wellness Eindhoven Limburglaan en Eindhoven Hoogstraat een aanbod doen. Dit aanbod bestaat uit 50% korting op een deel van de aangeboden behandelingen tot maximaal het bedrag dat u volgens administratie van Just Wellness heeft uitgegeven aan behandelingen. De volgende behandelingen zijn hiervan uitgesloten door All in 1 Beauty B.V.: Botox, Fillers, HIFU en cosmetische schoonheidsbehandelingen. Voorbeeld: u heeft voor EUR 50,00 uitgegeven bij Just Wellness. Dan krijgt u maximaal EUR 50,00 korting bij All-in Beauty, waarmee u maximaal 50% van een behandeling kunt betalen.

Uitsluitend de klanten van Eindhoven Limburglaan en Eindhoven Hoogstraat worden benaderd door Initova GmbH. In verband met onder meer de reistijd heeft All in 1 Beauty B.V. besloten om het aanbod tot gedeeltelijke vergoeding (in de vorm van korting) te beperken tot de klanten van deze filialen.

Privacywetgeving vereist toestemming

Vanwege de privacywetgeving dient u echter toestemming te geven aan All in Beauty voordat dit aanbod aan u mag worden gestuurd. De curator heeft ingestemd met benadering via e-mail/sms van gedupeerden door Initova GmbH (in opdracht van All-in Beauty B.V.).

Initova GmbH heeft uw contactgegevens onder zeer strikte voorwaarden, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ontvangen van de curator van Just Wellness. Initova GmbH behandelt op verzoek van de curator de eventuele overdracht van uw klantgegevens aan All in 1 Beauty B.V. Initova GmbH zal u toestemming vragen om de volgende gegevens over te mogen dragen aan All in 1 Beauty: voornaam, achternaam, telefoonnummer, emailadres en totaal bij Just Wellness bestede bedrag. U hoeft alleen maar Ja of Nee te antwoorden op de e-mail/sms die u binnenkort van Initova ontvangt. Indien u geen toestemming verleent worden uw contactgegevens niet overgedragen en automatisch per 31-12-2020 verwijderd.

Klanten die volgens de administratie van Just Wellness geen nieuwsbrieven wensen te ontvangen zullen geen sms en/of e-mail ontvangen van Initova GmbH.

Vordering faillissement Just Wellness

U hoeft over deze sms/mail geen contact opnemen met de curator. Momenteel is de kans dat de geleden schade en/of ingediende vorderingen worden vergoed/betaald in het faillissement van Just Wellness is nog steeds nagenoeg nihil.

Contact

Indien u vragen heeft kunt u per e-mail contact opnemen met Initova GmbH (info@initova.com).

Met vriendelijke groet,

Het curatorenteam in het faillissement van Just Wellness BV

Disclaimer:

Dit bericht is uitsluitend informatief van aard. De curator en/of Boels Zanders NV zijn geen vertegenwoordiger van All-in Beauty B.V. en staan niet op enige wijze in voor het handelen of nalaten van All-in Beauty B.V.

December 2020