MVO

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij veel ondernemingen hoog op de agenda, zo ook bij Boels Zanders. Om MVO bij Boels Zanders inzichtelijk te maken hebben we een onderverdeling gemaakt in vier gebieden: Leefmilieu, Menselijk kapitaal, MVO in de keten en Sociaal kapitaal. En uiteraard ondersteunen wij met volle overtuiging diverse organisaties op het gebied van maatschappij, cultuur, natuur en sport.

Leefmilieu
Onze kantoren zijn voorzien van energiezuinige technieken. Verder faciliteren wij medewerkers en bezoekers die in een plug-in hybride of elektrische auto rijden, met elektrische oplaadpunten. Al het papier dat we gebruiken is FSC-gecertificeerd en wij streven naar zoveel mogelijk gebruik van digitale communicatiemiddelen. Ook maken we in onze sanitaire ruimtes gebruik van groene producten.

Menselijk kapitaal
Vrijwel al onze medewerkers zijn fanatieke sporters. Ook nemen teams van Boels Zanders met regelmaat deel aan diverse sport -wedstrijden en -evenementen. Verder begeleiden wij onze medewerkers ook op het gebied van hun professionele en persoonlijke ontwikkeling door coaching en training.

MVO in de keten
Onze visie op MVO zien we ook graag terug bij onze relaties in de keten. Daarom is het grootste gedeelte van de producten in ons bedrijfsrestaurant biologisch en ook draaien onze IT systemen en websites op groene servers.

Sociaal kapitaal
De medewerkers van Boels Zanders zijn sterk maatschappelijk geëngageerd. Een groot aantal van onze advocaten is actief binnen vrijwilligersorganisaties, serviceclubs en stichtingsbesturen. En een aantal van onze medewerkers is actief in de (lokale) politiek. Regelmatig delen onze advocaten (kosteloos) hun juridische kennis via workshops, gastcolleges en seminars. Daarnaast maken wij deel uit van de stadscommissie van Stichting Giving Back in Eindhoven en zetten onze medewerkers zich in voor de studenten/scholieren als mentor. Kijk hier voor meer informatie over de samenwerking met Stichting Giving Back.

Wij steunen onder meer de volgende organisaties actief op het gebied van maatschappij, cultuur, natuur en sport:

Maatschappij
maatschappij

 

Cultuur

cultuur

 

Natuur

natuur

 

Sport

sport

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!