Skip to main content

Het is, helaas, alweer bijna acht weken geleden dat ik een aanvang heb gemaakt met mijn student-stage bij Boels Zanders Advocaten Venlo. Ik zeg helaas, want dit betekent dat mijn stageperiode er alweer bijna op zit. Gelukkig mag ik nog een week extra blijven.

Acht weken lang heb ik werkzaamheden verricht als student-stagaire. Acht weken lang heb ik memo’s geschreven, concept-stukken opgesteld, lezingen en zittingen bijgewoond, deelgenomen aan activiteiten van het kantoor en de Jonge Balie, en het allerbelangrijkste: enorm gelachen, met name tijdens de gezamenlijke kantoorlunch.

Een kantoorbrede stage bij Boels Zanders Advocaten biedt je, als student-stagiaire, de mogelijkheid om gerichte praktijkervaring op te doen en kennis te maken met de veelzijdige rechtspraktijk. De deuren van de advocaten staan hier altijd open, letterlijk en figuurlijk. Ik kijk terug op acht waardevolle weken. Ik heb veel geleerd, van anderen en van mijzelf, en, ik weet het nu zeker: ik wil de advocatuur in.

Weet je nog niet zeker wat je wilt na je studie, of weet je het wel en wil je juist een bevestiging, probeer dan een student-stage!

Groet,
Laura Janssen

Meer informatie
Voor meer informatie over een student-stage lopen bij Boels Zanders kun je terecht op onze pagina voor studenten.