Boels Zanders Advocaten: de kracht van ambitie

Wij zijn een full service advocatenkantoor in Zuid-Nederland, jaarlijks vermeld in de top 25 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven behartigen meer dan 70 advocaten en 50 ondersteuners dagelijks de juridische belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen.

Kernwaarden

Onze dienstverlening is erop gericht om onze cliënten te begeleiden, adviseren en ontzorgen zodat de bedrijfsprocessen zonder verstoring doorlopen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: doelmatig, betrokken en vanzelfsprekend vakkundig.

Doelmatig

Wij geloven dat voorkomen kan worden dat juridische problemen ontsporen of zelfs ontstaan. Wij geloven in het bieden van slimme praktische oplossingen. Niet onnodig ingewikkeld en tijdrovend en zonder ellenlange verhalen.

Betrokken

We zijn persoonlijk en maatschappelijk betrokken. We werken samen, bundelen krachten waar nodig om de bedrijfsprocessen van onze cliënt onverstoorbaar te laten verlopen. Daarvoor is brede/multidisciplinaire én diepgaande kennis nodig maar zeker ook een luisterend oor, weten wat er speelt en betrokkenheid bij onze client en zijn uiteenlopende bedrijfsprocessen. We zijn trusted advisor/relatiemanager én (super)specialist.

Vanzelfsprekend vakkundig

Vanuit onze full service benadering beschikken wij over brede, multidisciplinaire en diepgaande juridische kennis en ervaring. Bij de toepassing onderkennen we dat complexe vraagstukken een andere aanpak vereisen dan eenvoudige vraagstukken.

MVO

Wij zijn nauw betrokken bij de wereld om ons heen. Niet alleen voor de wereld waarin we nu leven maar zeker ook met het oog op de wereld van morgen. Hierbij zetten wij onze kennis, expertise en netwerk in om maatschappelijke organisaties en stichtingen op een verantwoorde wijze verder te brengen. In andere gevallen stropen wij persoonlijk de mouwen op om een bijdrage te leveren.

Onze mensen zijn sterk maatschappelijk geëngageerd. Een groot aantal van onze advocaten is actief binnen vrijwilligersorganisaties, serviceclubs en stichtingsbesturen. En een aantal van onze medewerkers is actief in de (lokale) politiek. Regelmatig delen onze advocaten (kosteloos) hun juridische kennis via workshops, gastcolleges en seminars. Daarnaast maken wij deel uit van de stadscommissie van Stichting Giving Back in Eindhoven en zetten onze medewerkers zich in voor de studenten/scholieren als mentor. Kijk hier voor meer informatie over de samenwerking met Stichting Giving Back.

Wij steunen onder meer de volgende organisaties actief op het gebied van maatschappij, cultuur, natuur en sport: