Skip to main content

Per 1 december 2022 is Tarkett M Wall Holding B.V. de nieuwe eigenaar van de aandelen van M Wall B.V. en M-Projectservice B.V. Met juridische ondersteuning van Boels Zanders heeft MBarca B.V. het volledige aandelenkapitaal verkocht, waarbij MBarca B.V. en Tarkett GDL S.A. de aandelen in de nieuwe holding zullen houden. MBarca zal samen met Tarkett de krachten bundelen om hun wandafwerkingsproducten en nieuwe markten verder te ontwikkelen en geïntegreerde oplossingen van vloer tot wand aan te kunnen bieden.

Namens Boels Zanders hebben Roald Subnel, Marie-Louise Kneepkens, Tim Stoffelen en Maurice Scheepers bijgedragen aan de begeleiding van deze deal.

“De krachten bundelen met Tarkett is een natuurlijke stap, omdat we allebei de gezondheidszorg en het onderwijs ondersteunen met een kwalitatief hoogstaand en complementair aanbod“

Michael Simon, oprichter van M-Wall

Over M Wall B.V. en M-Projectservice B.V.

M Wall is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige wandbekleding, zoals wandpanelen die voldoen aan de hoogste eisen in brandtesten (Bs1-d0) en geschikt zijn voor veeleisende toepassingen als operatiekamers, clean rooms en laboratoria. PET is daarbij een belangrijk component. Omdat PET gemakkelijk recyclebaar is en gemakkelijk schoon te maken is, sluit dit aanbod perfect aan bij de duurzaamheidsvisie van Tarkett en haar commitment om klanten te ondersteunen bij gezondheids- en schoonmaakprotocollen. M-Projectservice is de onderneming die de installatie en het onderhoud verzorgt.

Over Tarkett

Tarkett M Wall Holding B.V. is een Nederlandse holding binnen de Tarkett groep. Tarkett is een toonaangevend Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en distribueren van vloeren en sportoppervlakken en is een wereldwijd leider in haar vakgebied. Tarkett heeft een sterke aanwezigheid in Europa, Noord-Amerika en Azië in de residentiële, commerciële en sportsector en focust zich op het maken van hoogwaardige producten met gebruik van duurzame materialen en processen om haar milieubelasting te minimaliseren.

Klik hier voor het persbericht

Klik hier voor de website van koper