Boels Zanders begeleidt Palion Ingredients bij de transactie van Palital Holding

Boels Zanders heeft Palion Ingredients BV begeleid bij de verkoop van een minderheidsbelang van Palital Holding BV aan Arvesta. De transactie is gerealiseerd op 30 april 2020. Binnen Boels Zanders waren Madelène Leurs en Luuk Hendriks verantwoordelijk voor deze transactie.

Over Palital


Palital is een jong en actief bedrijf, wereldwijd actief, met een duidelijke focus op het creëren van duurzame additieven voor de diervoederindustrie, zowel lokaal als internationaal. Palital is expert in butyraatconcepten, maagstabiele additieven en smaak- en zoetstoffen.

Over Arvesta


Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Met 1900 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. Ze zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met 250 AVEVE-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Voor meer informatie over deze transactie verwijzen wij naar de website van Palital.

779 
Ik help u graag verder
Luuk Hendriks
Partner
Meest gelezen
  • ‘Kopietje paspoort’
  • ‘Oude’ pandeigenaren versus nieuw...
  • ‘Recht op vergetelheid’ heeft geen...
  • “Als lekkerste getest” niet...
  • “Detachering” leerling is verwijdering

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!