Boels Zanders begeleidt verkoop transportbedrijf Jan Dohmen

Per 5 april 2019 is logistiek dienstverlener en tankcontainerspecialist Jan Dohmen overgenomen door Transports Vervaeke NV. Namens Boels Zanders hebben Luuk Hendriks en Madelène Leurs verkopers geadviseerd bij deze transactie.

Over Jan Dohmen

Het bedrijf Jan Dohmen groeide sinds de oprichting in 1912 in Herkenbosch uit tot een belangrijke Europese intermodale logistieke dienstverlener in vloeibare chemicaliën en gassen en beschikt over een vloot van meer dan 700 tankcontainers. Jan Dohmen is gespecialiseerd in intermodaal, deepsea, gastransport en on-site logistics en heeft een omzet van meer dan 20 miljoen euro.

Over Vervaeke

Vervaeke realiseert, na de overname, een omzet van meer dan 140 miljoen euro met een vloot van 750 trekkers, met meer dan 1000 tankopleggers, met 750 tankcontainers en met een team van 950 medewerkers. De groep biedt tanktransport aan vanuit dertien sites verspreid over de Benelux, Frankrijk en Duitsland en legt zich toe op het leveren van veeleisende logistieke diensten aan de chemische en de petroleumindustrie.

 

Voor meer informatie over deze transactie verwijzen wij u naar het persbericht van Vervaeke: klik hier.

779 
Ik help u graag verder
Luuk Hendriks
Partner
16736 
Ik help u graag verder
Madelène Leurs
Advocaat
Meest gelezen
  • ‘Kopietje paspoort’
  • ‘Oude’ pandeigenaren versus nieuw...
  • ‘Recht op vergetelheid’ heeft geen...
  • “Als lekkerste getest” niet...
  • “Detachering” leerling is verwijdering