Vacature advocaat-stagiaire civiele proces- en adviespraktijk

Vestiging Eindhoven

Wie zijn wij
Boels Zanders Advocaten, een snel groeiende, internationaal georiënteerde onderneming waar kwalitatief hoogwaardige juridische diensten worden verleend. Dit gebeurt door 130 medewerkers, van wie 75 advocaten, vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Alles wat we doen is gebaseerd op onze drie kernwaarden: oplossingsgericht, dichtbij en vanuit samenwerking. Het kantoor staat qua omvang in de landelijke top 25 en is het grootste advocatenkantoor van Zuidoost Nederland.

Wij zijn trots op onze informele en plezierige werksfeer. Bij ons krijgt iedereen de ruimte om te groeien. Wij zijn gedreven, met een commerciële instelling. Wij bieden veel ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen.

Wie zoeken we?
Voor onze civiele proces- en adviespraktijk, die onderdeel uitmaakt van de specialisatie ondernemingsrecht, zoeken wij een advocaat-stagiaire met bijzondere interesse in contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en burgerlijk procesrecht. Je beschikt over een assertief karakter en bent zelfverzekerd. Je denkt in oplossingen: voor cliënten heeft oplossen meer waarde dan gelijk krijgen en dat zie jij als geen ander. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt de commerciële belangen van je cliënt.

Ondernemingsrecht
Je gaat werken in een brede commerciële (proces)praktijk die deel uitmaakt van onze specialisatie ondernemingsrecht. Je krijgt een gedegen opleiding om volwaardig mee te gaan draaien in de praktijk en draagt naarmate je ervaring groeit steeds meer bij aan de ontwikkeling van de praktijk.

Wij leggen ons toe op het adviseren en ondersteunen van onze cliënten onder meer bij de totstandkoming en uitvoering van commerciële contracten, privacy vraagstukken, IE/IT advisering en aansprakelijkheidsdossiers. Onze boeiende praktijk is een contract-, proces- en adviespraktijk met zowel een nationaal als internationaal karakter. Een aanmerkelijk deel van de praktijk en de documentatie is in het Engels. Je vaste werkplek is op onze vestiging Eindhoven.

Jouw profiel

 • Afgeronde academische opleiding Nederlands recht;
 • Affiniteit met relevante rechtsgebieden;
 • Scherp analytisch en strategisch vermogen;
 • Teamplayer;
 • Communicatief vaardig;
 • Pragmatisch ingesteld;
 • Ambitieus en enthousiast;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Een goede beheersing van het Duits is een pré;
 • Woonachtig in of bereid om op termijn te verhuizen naar de regio Eindhoven.


Wat bieden we?
Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende commerciële (proces)praktijk bieden we je ook aansprekende zaken zoals goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne- en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Past jouw kracht bij onze ambitie? Stuur dan een mail met een goede motivatie én CV naar hrm@boelszanders.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Anne Pouwels, HR manager, via telefoonnummer 088 30 40 251 of Thom Beukers, partner, via telefoonnummer 088 30 40 106.

840 
Ik help u graag verder
Anne Pouwels
HR manager
Meest gelezen
 • ‘Kopietje paspoort’
 • ‘Oude’ pandeigenaren versus nieuw...
 • ‘Recht op vergetelheid’ heeft geen...
 • “Als lekkerste getest” niet...
 • “Detachering” leerling is verwijdering