Vacature juridisch secretaresse vestiging Eindhoven

Vacature juridisch secretaresse vestiging Eindhoven

Werken bij Boels Zanders Advocaten betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met ambitieuze collega’s. Op professionele wijze bieden wij kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening aan onze klanten. Oplossingsgericht werken, dichtbij onze cliënten én dichtbij onze collega’s en samenwerking staan hoog in bij ons in het vaandel. Boels Zanders Advocaten heeft vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht met in totaal 130 medewerkers, waarvan 70 advocaten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor onze vestiging in Eindhoven op zoek naar een initiatiefrijke juridisch secretaresse met doorzettingsvermogen en organisatorisch talent. Je komt te werken in een team van 5 secretaresses en 2 faillissementsmedewerksters die samen zo’n 20 advocaten ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Wie ben jij?

Jij bent Mbo of Hbo afgestudeerd in de richting van management assistent / officemanagement / secretaresse of vergelijkbaar. Je bent enthousiast over het vak en hebt bij voorkeur gedegen relevante werkervaring. Je krijgt energie van het assisteren van advocaten en het bieden van ondersteuning bij hun werkzaamheden. Naast de advocaten waar je zelf verantwoordelijk voor bent, help je uiteraard ook je collega’s uit de brand waar nodig. Je bent energiek, neemt het initiatief, je hebt doorzettingsvermogen en je bezit de nodige dosis organisatiesensitiviteit. Je bent dienstverlenend, denkt mee en handelt proactief. Je ziet oplossingen, geen problemen. Veranderingen zie je als een uitdaging. Je wordt niet onrustig van deadlines en bent niet snel van je stuk te krijgen. Je kunt structuur aanbrengen in omvangrijke dossiers en bent zeer nauwkeurig. Je voert in samenspraak met je collega’s het officemanagement van de praktijk uit. Je weet met gemak telefoonbeantwoording, agendabeheer en email te combineren met het uitwerken van juridische documenten en dossierbeheer én je werkt graag samen in een team met andere secretaresses.

De functie-eisen

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding (Hbo is een pre) en werkt en denkt op Hbo-niveau. Je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Je bent fulltime beschikbaar (36-40 uur) en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Beheersing van de Duitse en / of Franse taal is een pre. Je ICT-kennis is up to date en programma’s zoals Office, MS Teams en Skype kennen voor jou geen verrassingen. Je bent klantgericht, representatief en bent vol energie klaar voor een nieuwe uitdaging. Ervaring als (juridisch) secretaresse is een grote pre.

Wat bieden wij?

Ons team is jong, enthousiast en ambitieus. Boels Zanders Advocaten hanteert uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen en faciliteren verdere (persoonlijke) ontwikkeling en wij staan open voor ideeën om samen verder te komen. Onze werkomgeving is dynamisch. Innovatie staat hoog in het vaandel. Starten is per direct mogelijk. Je krijgt uitzicht op een vast dienstverband bij een kantoor dat plezier en prestatie graag samen ziet gaan.

Pas jij in het profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV en motivatie naar hrm@boelszanders.nl. Vragen? Neem contact op met onze HR-manager Anne Pouwels.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

September 2020

840 
Ik help u graag verder
Anne Pouwels
HR manager
Meest gelezen
  • ‘Kopietje paspoort’
  • ‘Oude’ pandeigenaren versus nieuw...
  • ‘Recht op vergetelheid’ heeft geen...
  • “Als lekkerste getest” niet...
  • “Detachering” leerling is verwijdering

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!