Skip to main content

Ben jij (bijna) een masterstudent? Heb je ambitie, lef en doorzettingsvermogen? Kun je goed samenwerken en denk je in oplossingen? Dan ben je van harte welkom om in bij ons stage te komen lopen op een van onze vestigingen. Wij hebben in iedere blokperiode plaats voor twee studenten per vestiging. In dit collegejaar hebben wij nog meerdere stageplaatsen beschikbaar, maar wees er snel bij!

Stage lopen bij Boels Zanders betekent niet alleen werken bij het grootste kantoor van Zuid Nederland maar ook samenwerken met ambitieuze collega-advocaten en gedreven ondersteuners. Het betekent werken bij een dynamisch, actief kantoor waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Dichtbij de collega’s en dichtbij onze cliënten. Wij leveren op topniveau juridische diensten aan onze cliënten, die zich bevinden in het midden- en grootbedrijf, overheden en non-profitinstellingen in onder meer zorg en onderwijs.

Direct solliciteren? Stuur dan je c.v., motivatiebrief, cijferlijst, vestiging en blokperiode waarin je stage wil lopen naar hrm@boelszanders.nl. We zien je snel!