Voor studenten

De kracht van ontwikkeling
De beste leerschool is nog altijd de praktijk. Loopt je studie naar wens en is de afronding in zicht? En wil je wel eens weten hoe het er nou echt aan toegaat op een advocatenkantoor? Dan nodigen wij je van harte uit om twee maanden met ons mee te lopen zodat jij alvast kunt proeven hoe het is om beginnend advocaat te zijn. Door in de praktijk mee te werken kom je met alle facetten van het vak in aanraking. Het bijwonen van zittingen en besprekingen, ondersteunende werkzaamheden in lopende zaken: alles passeert de revue. Je loopt fulltime stage en maakt kennis met alle rechtsgebieden bij Boels Zanders. Ervaren advocaten begeleiden je, met hen ga je op pad. Je zult zelf meemaken dat geen dag hetzelfde is en dat niet altijd alles loopt zoals gepland. Natuurlijk ben je van harte welkom bij lunchbijeenkomsten, kantooruitjes en vrijdagmiddagborrels.  Zo leren we elkaar ook van een andere kant kennen.

Wil je Boels Zanders ontmoeten? Wij staan ook komend jaar op verschillende bedrijvendagen en andere evenementen. Kijk op de evenementenkalender om te zien waar je ons tegen kunt komen.

Ervaringen van student-stagiaires die jou voor gingen vind je onder blogs.

Evenementenkalender
Kennismaken met Boels Zanders
Blog
Vacatures

Boels Zanders zoekt altijd ondernemende collega’s. Voel jij je aangesproken? Beschik je over een helder analytisch vermogen en passie voor het vak? Trekt het werken op een kantoor met zuidelijke flair je aan? Durf je te zeggen wat je vindt, maar weet je ook wanneer je moet luisteren naar anderen? Heb jij gevoel voor humor en kun je relativeren? Kijk op onze vacature pagina of er iets voor je tussen staat. Of stuur een open sollicitatie. Je bent welkom!