Ons team Brightlands kan u verder helpen

Op slechts een steenworp afstand van onze kantoren in Maastricht en Venlo zijn Brightlands campussen gevestigd. Partnerships van bedrijven, overheid en onderwijs die zich richten op start-ups, die actief zijn in de vier focusgebieden van Brightlands: chemie en materialen (Sittard-Geleen), gezondheid (Maastricht), slimme IT-services en big data (Heerlen) en voeding (Venlo), Brightlands bestaat uit vier campussen: Brightlands Maastricht Health campus, Brightlands campus Greenport Venlo, Brightlands Chemelot Campus, en Brightlands Smart Services Campus.

Sectorteam Brightlands
Om deze snel groeiende en innovatieve sectoren van optimale dienstverlening te voorzien heeft Boels Zanders team Brightlands opgericht. Team Brightlands is nauw betrokken bij de (door)ontwikkeling van de bedrijven op de campussen, of het nu gaat om een innovatief product of een aaneenschakeling in de productchain. Door actief delen van de opgedane inzichten en het bundelen van de krachten van verschillende specialisaties bieden wij Brightlands oplossingsgerichte samenwerking en juridische dienstverlening van hoge kwaliteit.

Het team Brightlands werkt nauw samen met andere gespecialiseerde sectorteams van Boels Zanders, zoals het sectorteam Zorg (voor de Brightlands Maastricht Health campus) en sectorteam Food & Agri (voor de Brightlands campus Greenport Venlo) en de International Desk.

Brightlands Innovation Factory
Brightlands Innovation Factory is een acceleration programma voor innovatieve start-ups. Als juridisch partner ondersteunt Boels Zanders de start-ups met masterclasses toegespitst op de fase waarin de start-ups zich op dat moment bevinden. Daarnaast heeft team Brightlands samen met team Start-ups een dienstenpakket ontwikkeld met voor start-ups relevante basisproducten; in iedere fase is voorzien. Zo heeft de start-up de benodigde juridische informatie en producten altijd bij de hand.

Kies een onderwerp
Ik help u graag verder
Helen Houben
Partner
Meest gelezen
  • Bedrijfsarts en behandelend zorgverleners: wiens...
  • Afwijken van paritaire voorwaarden: waar ligt de grens?
  • NVWA deel II: de strafrechtelijke bevoegdheden...
  • Concurrenten doorstaan voor het eerst de...
  • Persbericht AFM: Deutsche Bank Nederland NV sluit...

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!