Ons team Commerciële Contracten kan u verder helpen

Commerciële contracten
Een contract is de basis van uw relatie met uw klant of leverancier. Een goed contract houdt deze relatie gezond, omdat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. Boels Zanders heeft specialistische kennis op het gebied van commerciële contracten. Onze advocaten ondersteunen onze cliënten bij de totstandkoming en uitvoering van commerciële contracten, zowel nationaal als internationaal. Wij hebben hierbij een pragmatische instelling.

Mocht uw contractspartij haar verplichtingen niet nakomen en een procedure noodzakelijk zijn, dan behartigen wij uw zaak met een aangeboren winnaarsmentaliteit.

Zoekt u een advocaat die met u meedenkt en uw commerciële belangen begrijpt? Dan bent u bij Boels Zanders aan het juiste adres.

Algemene voorwaarden
Veel ondernemers hebben tegenwoordig algemene voorwaarden. Dit is handig, omdat dit de omvang van het contract beperkt. Maar wat als er bepalingen onredelijk bezwarend zijn of de algemene voorwaarden geen onderdeel van het contract blijken uit te maken? Boels Zanders helpt u graag bij het opstellen van algemene voorwaarden en zorgen ervoor dat u ook een beroep op deze voorwaarden kunt doen.

Internationaal
Zaken doen stopt allang niet meer bij de grens. Dit neemt niet weg dat juridische regels vaak wel nog land gebonden zijn. Bij grensoverschrijdend zaken doen wordt u geconfronteerd met allerlei wetten en regels, waarvan u het bestaan wellicht niet eens afwist, maar die wel van invloed zijn op de relatie met uw contractspartij. Onze German Desk en Belgian Desk zijn u graag van dienst bij zaken specifiek gerelateerd aan Duitsland en België. Met onze International Desk adviseren wij in grensoverschrijdende zaken.

Daarnaast werken wij intensief samen met advocatenkantoren gevestigd in alle belangrijke businesscentra en verenigd in Advoc, een wereldwijd netwerk van advocatenkantoren. Deze samenwerking garandeert dat wij u waar ook ter wereld kunnen bijstaan met up to date kennis van lokale wet- en regelgeving.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ik help u graag verder
Monique Schreurs
Partner
Meest gelezen
  • De curator verkoopt een klantenbestand met uw...
  • Belanghebbendheid en gevolgen van enige betekenis
  • De Europese Erfrechtverordening en de Nederbelg
  • Een breed pallet aan rechtsgebieden ontdekken!
  • Rechter wijst strategisch beroep op vergetelheid af