Ons team Corporate Advisory kan u verder helpen

Team Corporate Advisory

De specialisten van het team Corporate Advisory voeren een advies- en procespraktijk op het gebied van vennootschapsrecht, corporate herstructuring, corporate governance en corporate housekeeping. Daarnaast adviseren en begeleiden wij ondernemers in gerechtelijke procedures (corporate litigation).

Diensten

Het team Corporate Advisory adviseert en procedeert. Wij houden ons bezig met het (her)structureren van ondernemingen, fusie en splitsing en de vennootschapsrechtelijke regelgeving over ondernemingen. Dat betekent dat wij niet alleen naamloze en besloten vennootschappen adviseren, maar ook stichtingen, verenigingen, coöperaties en personenvennootschappen (maatschap, VOF en CV). Daarnaast verleent het team haar dienstverlening aan overige stakeholders bij een rechtspersoon en/of vennootschap zoals de aandeelhouders, het bestuur, de raad van commissarissen en/of raad van toezicht. Ook het voeren van verweer voor een aansprakelijk gestelde bestuurder behoort tot de dienstverlening van het team Corporate Advisory. Het team werkt daarbij – indien nodig – nauw samen met andere teams van Boels Zanders Advocaten.

Multidisciplinair

De leden van team Corporate Advisory hebben ieder een eigen aandachtsgebied en naast een diepgaande kennis en ervaring op het gebied van vennootschapsrecht ook ieder ervaring en specialistische kennis op het gebied van aanverwante rechtsgebieden, zoals het verbintenissenrecht, insolventierecht, compliance, privacy en/of sectorale wetgeving. De leden van team Corporate Advisory genieten het vertrouwen van onze cliënten en adviseren niet enkel op juridisch vlak, maar denken ook mee op strategisch niveau.

Kennisdeling

Het team Corporate Advisory is betrokken bij de redactie van OR updates (www.or-updates.nl). OR Updates biedt twee wekelijks een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van ondernemingsrecht. Verder brengt het team geregeld blogs uit, houden wij de vinger aan de pols bij nieuwe wetgeving en verzorgen wij lezingen.

Ik help u graag verder
Jeroen Tulfer
Partner
Meest gelezen
  • Bedrijfsarts en behandelend zorgverleners: wiens...
  • Afwijken van paritaire voorwaarden: waar ligt de grens?
  • NVWA deel II: de strafrechtelijke bevoegdheden...
  • Persbericht AFM: Deutsche Bank Nederland NV sluit...
  • Concurrenten doorstaan voor het eerst de...

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!