Ons team Food & Agri kan u verder helpen

Een branche in beweging
Nederland is een van de koplopers in de food & agri sector. Qua kennis en innovatie zijn we toonaangevend in deze zich snel ontwikkelende, innovatieve branche. Niet alleen is de sector voortdurend in beweging, ook heeft ze te maken met zeer specifieke wet- en regelgeving en is het een van de meest gereguleerde sectoren van Nederland door de snelle groei. Door de grote impact die food & agri heeft op bijvoorbeeld gezondheid en milieu ligt de sector ook voortdurend onder het vergrootglas van het publiek en de media.

Bent u ondernemer in de food & agri branche? Dan heeft u voortdurend met die specifieke wet- en regelgeving te maken. Wat heeft u dan nodig? Een advocaat die alle relevante ontwikkelingen op de voet volgt, die deze vertaalt naar heldere juridische maar vooral pragmatische adviezen en die u begeleidt, adviseert en indien nodig ook voor u procedeert op alle gebieden die met food & agri te maken hebben.

Onze cliënten
De advocaten van team Food & Agri hebben een zeer breed netwerk in de branche en begrijpen als geen ander het dynamische karakter van deze markt. Het team van advocaten ondersteunt grote en kleine marktspelers in de gehele keten van de land-, tuin- en akkerbouw, de duurzame energie en de voedselindustrie.

Zo werkten wij onder meer voor ZON Fruit & Vegetables, een van de toonaangevende afzetorganisaties in Nederland en over de grenzen. Ook Mondelēz Nederland B.V., Interfood B.V. en Grodan Groep (Rockwool) rekenen wij tot onze cliënten, evenals Tuinbouwbedrijf Wijnen B.V. en Bakeplus Holding B.V., een vooruitstrevende groothandel in foodproducten. Verder zijn onze cliënten in de food & agri sector telersverenigingen, producenten, toeleveranciers, distributeurs, transportbedrijven en de verwerkende industrie.

Wat kunnen we voor u doen?
Wij adviseren onze cliënten over uiteenlopende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan: algemene voorwaarden, bedrijfsovernames, (erf-) pacht en opstalrechten en (her-) verkaveling. Ook zijn wij thuis in IT en mediacontracten, milieuaspecten, vergunningen en nog veel meer aspecten waar u in de food & agri branche tegenaan kunt lopen. Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op, wij zijn u graag van dienst.

Ik help u graag verder
Ralph Geelen
Advocaat
Meest gelezen
  • Compensatieregeling transitievergoeding
  • International sale of goods: buyer be aware of...
  • Uitwerking passend onderwijs nog altijd lastig
  • Toepassing van het structuurregime: hoe, wat,...
  • Van de letter of intent tot het afbreken van...

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!