Ons team Incasso kan u verder helpen

Helaas heeft bijna iedere ondernemer ermee te maken: onbetaalde facturen. De debiteur houdt zich onbereikbaar of komt betalingstoezeggingen niet na. De drukke ondernemer heeft allerlei redenen om er toch geen ‘werk van te maken’. Vaak wordt gedacht dat de kosten hoger zijn dan de baten en dat een incassotraject veel tijd kost. Boels Zanders heeft hierop het juiste antwoord.

Boels Zanders Advocaten introduceert BZ Incasso Direct: een vast tarief voor de incasso van vorderingen. Daarmee bieden we onze cliënten een ‘full service’ concept met een vaste en passende prijs. De incasso is in veel gevallen zelfs kosteloos.

Het vaste incassotarief is van toepassing op de incasso van onbetwiste factuurvorderingen. Dus: gevallen waarin de debiteur geen inhoudelijke klachten heeft over uw dienstverlening/product, maar uw facturen niettemin onbetaald laat. BZ Incasso Direct kent twee fases: voor een bescheiden  bedrag verzorgt Boels Zanders het buitengerechtelijke (sommatie)traject. Indien dit niet tot resultaten leidt voeren wij een gerechtelijke incassoprocedure waarmee u een vonnis behaalt. Met dit vonnis in de hand kunt u verhaal nemen op eigendommen van de debiteur. In alle gevallen zullen we ook de (wettelijke of contractuele) incassokosten vorderen, die vaak hoger zijn dan de vermelde tarieven. De incasso is in dit geval volledig kosteloos!

Incasso door Boels Zanders onderscheidt zich door maatwerk. Wij kennen uw onderneming en verdiepen ons in de zaak. Anders dan bijvoorbeeld incassobureaus en deurwaarderskantoren, stellen wij sommatiebrieven en processtukken niet geautomatiseerd op, maar spitsen deze specifiek toe op uw zaak. Zo maken we de debiteur bewust van de ernst van de zaak, maar kunnen tegelijkertijd rekening houden met de commerciële relatie die u met de debiteur onderhoudt.

Een bijkomend voordeel is dat een advocaat meer (druk)middelen tot zijn beschikking heeft dan bijvoorbeeld een incassobureau of deurwaarder. Indien de situatie daarom vraagt, kunnen wij (tegen een vaste prijs) beslag leggen of het faillissement van uw debiteur aanvragen.

BZ Incasso Direct: Zacht waar het kan, hard waar het moet.

Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar onze incassovoorwaarden.

Kies een onderwerp
Ik help u graag verder
Thom Beukers
Partner
Meest gelezen
  • Distributie in België
  • Excessieve prijsstijgingen: tips voor de praktijk!
  • Doorstarten na de Wet Werk en Zekerheid: wij...
  • Raad van State bevestigt nieuwe lijn artikel 13b...
  • Voortzetting van de pachtovereenkomst bij...

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!