Ons team Legal Compliance & Toezicht kan u verder helpen

Elke onderneming dient zich aan de wet te houden. Dat is makkelijk gezegd, maar weet u welke wet- en regelgeving op uw onderneming van toepassing is? Boels Zanders brengt dit voor u in kaart en helpt u tevens bij de implementatie van de toepasselijke wet- en regelgeving. Belangrijk is immers niet alleen dat u weet welke wet- en regelgeving op uw onderneming van toepassing is, maar ook hoe u ervoor kunt zorgen dat u in de praktijk ook aan deze wet- en regelgeving voldoet.

Boels Zanders gaat nog een stap verder. Voor veel ondernemingen is niet alleen van belang dat zij aan de wet- en regelgeving voldoen, maar vooral ook dat zij dit kunnen aantonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergunningsvoorwaarden, het verkrijgen van subsidies en de voorwaarden van toezichthoudende instanties. Boels Zanders voert voor u audits uit of helpt u intern een auditsysteem op te zetten. Op deze manier weet niet alleen u dat uw onderneming aan alle toepasselijke wet- en regelgeving voldoet, maar kunt u dat ook voor derden inzichtelijk maken.

Tevens houden onze specialisten u op de hoogte van alle toekomstige wet- en regelgeving en ontwikkelingen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat er zowel vandaag als in de toekomst binnen uw onderneming sprake is van legal compliance.

Mocht u door een toezichthoudende instantie aan inspecties of audits onderworpen worden dan zorgt Boels Zanders ervoor dat binnen uw onderneming alles op orde is en u met vlag en wimpel voor deze inspecties of audits slaagt. Ziet u zich geconfronteerd met een onverwacht bezoek of inval van een toezichthoudende instantie dan kan Boels Zanders ook tijdens en na een dergelijk bezoek ondersteunen, zodat u controle over de situatie houdt.

Bekijk hier onze folders CompliancePrivacy Compliance en Quickscan Commerciële contracten.

Ik help u graag verder
Monique Schreurs
Partner
Meest gelezen
  • De curator verkoopt een klantenbestand met uw...
  • Belanghebbendheid en gevolgen van enige betekenis
  • De Europese Erfrechtverordening en de Nederbelg
  • Een breed pallet aan rechtsgebieden ontdekken!
  • Rechter wijst strategisch beroep op vergetelheid af