Ons team Onderwijs kan u verder helpen

Team Onderwijs: thuis in het onderwijs. Onderwijsrecht.

De advocaten van team Onderwijs weten wat de actuele vraagstukken zijn in alle onderwijssectoren, van primair onderwijs tot en met hoger onderwijs. Ook vraagstukken met betrekking tot kinderopvang behoren tot ons werkgebied.

Team

Team Onderwijs wordt geleid door Nicole Niessen, specialist onderwijsrecht en algemeen bestuursrecht. Bekijk hier ons team.

Multidisciplinair

De leden van team Onderwijs zijn specialisten op het gebied van het onderwijsrecht, algemeen bestuursrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, vastgoed- en aanbestedingsrecht, privacyrecht of IE/IT-recht. Wij zijn gefocust op het onderwijs en de kinderopvang vanuit onze eigen juridische specialisatie.

Samenwerking

De bundeling van verschillende rechtsgebieden is de kracht van ons team. Onze ervaring is dat voor veel vragen van onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties een multidisciplinaire aanpak nodig is, bijvoorbeeld bij vragen omtrent fusie en samenwerking. Paul Zoontjens, emeritus hoogleraar onderwijsrecht, is als vaste adviseur aan ons team verbonden.

Maatwerk

>
Door als team op te trekken kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Onze veelzijdige blik op de branche zorgt voor maximaal maatwerk en een oplossingsgerichte manier van werken. Uw vragen zijn ons kompas. Samen met u bepalen wij een aanpak die daarbij past.

Kennisdelen

Leden van team Onderwijs zijn aangesloten bij de Vereniging voor Onderwijsrecht. Wij volgen de ontwikkelingen in onderwijswet- en regelgeving op de voet. Onze kennis delen wij graag door middel van publicaties en het organiseren van seminars.

Diensten

Ons team Onderwijs kan u bij tal van juridische vraagstukken van dienst zijn. Wij noemen hierna een aantal veelvoorkomende thema’s:

Arbeidsovereenkomsten
– Medezeggenschap
– Bekostiging
– Accreditatie
Passend onderwijs
– Toezicht
Samenwerking
Huisvesting
Aanbesteding
Privacy

Ik help u graag verder
Nicole Niessen
Partner
Meest gelezen
  • Bedrijfsarts en behandelend zorgverleners: wiens...
  • Afwijken van paritaire voorwaarden: waar ligt de grens?
  • NVWA deel II: de strafrechtelijke bevoegdheden...
  • Concurrenten doorstaan voor het eerst de...
  • Persbericht AFM: Deutsche Bank Nederland NV sluit...

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!