Ons team Smart Start Limburg kan u verder helpen

Heeft u naast juridische ondersteuning ook op gebied van financiering, compliance of strategie ondersteuning nodig?
Boels Zanders is een van de oprichtende partijen van Smart Start Limburg. Dit netwerk biedt buitenlandse bedrijven, die zich in Limburg willen vestigen, een gemakkelijke toegang tot professionele services op alle gebieden die van belang zijn bij de vestiging of oprichting van een nieuw bedrijf in Limburg

Smart Start Limburg helpt buitenlandse bedrijven met een integrale aanpak. Bedrijven die contact zoeken met Smart Start Limburg krijgen een persoonlijk adviesgesprek met de relevante partners. Eén gesprek waarin iedere partner vanuit zijn expertise de ondernemer bevraagt om daarna tot één integraal advies te komen over vestiging in Limburg. Deze samenwerking levert niet alleen een beter advies op maar bespaart de ondernemer ook tijd en geld. Uiteraard brengen de partners ondernemers ook graag in contact met andere relevante Limburgse partijen uit hun eigen netwerk zoals overheidsinstellingen of makelaars. De gehele dienstverlening is erop gericht om het voor de buitenlandse ondernemer gemakkelijk te maken zich in Limburg te vestigen.

Ik help u graag verder
Janou Briaire
Partner
Meest gelezen
  • Compensatieregeling transitievergoeding
  • International sale of goods: buyer be aware of...
  • Uitwerking passend onderwijs nog altijd lastig
  • Toepassing van het structuurregime: hoe, wat,...
  • Van de letter of intent tot het afbreken van...

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!