Ons team Start-ups kan u verder helpen

Als start-up doorloop je vaak meerdere fases om uit te groeien tot volwaardig bedrijf. Iedere fase vraagt om andere juridische ondersteuning. Te denken valt aan algemene voorwaarden, vergunningen, intellectuele eigendomsrechten, arbeidscontracten of afspraken met investeerders. Het team Start-ups heeft ruime ervaring in de begeleiding van start-ups en is nauw betrokken bij verschillende landelijke en regionale start-up initiatieven.

Brightlands Innovation Factory
De startups van Brightlands Innovation Factory worden op juridisch gebied geadviseerd en ondersteund door onze specialisten. Wij verzorgen juridische masterclasses voor de startups, waarbij de inhoud is toegespitst op de fase waarin de starters zich op dat moment bevinden, wat ze doen en wat ze willen weten.  Daarnaast bieden wij een dienstenpakket met voor startups relevante basisproducten, zoals een commerciële contractenscan en het opstellen van algemene voorwaarden. Zo heeft de startup de benodigde juridische informatie en producten altijd dicht bij de hand.

Bekijk hier ons Brightlands team

Founded By All
Als creatieve business hub is Founded By All uniek in haar soort. Founded By All wil startende ondernemers in design en techniek helpen en faciliteren in hun groei, door goede werkplekken en een (netwerk)omgeving te bieden. De incubator die zij hiervoor inzetten, is uniek in heel Nederland. Boels Zanders ondersteunt en adviseert Founded By All op juridisch gebied en denkt mee om de start-ups verder te brengen in hun ontwikkeling.

KickStart Venlo
Kickstart biedt een breed aanbod aan diensten voor de startup. Uit een uitgebreid netwerk kan deze een bron aan kennis en informatie raadplegen en deze kennis gebruiken om vooruit te komen. Boels Zanders is nauw betrokken als partner van KickStart Venlo en denkt met de start-ups mee om ze verder te brengen in de ontwikkeling.

Bekijk hier ons KickStart team

Smart Start Limburg
Boels Zanders is de juridische partner voor Smart Start Limburg; een one stop shop (service chain) voor buitenlandse ondernemingen/ondernemers die zich willen vestigen in Limburg. Bij Smart Start Limburg vinden ondernemers één aanspreekpunt die ze opvangt, begeleidt en het traject van “vestigen in Limburg” structureert. Deze accountmanager staat dichtbij de ondernemer, werkt nauw met hem of haar samen en zorgt voor korte lijnen naar de andere partners in Smart Start.

Bekijk hier ons Smart Start team

Kies een onderwerp
Ik help u graag verder
Thom Beukers
Advocaat
Meest gelezen
  • Twee zielen, één schuldeiser?
  • Wet op het recht op onbereikbaarheid, reden tot paniek?
  • Wetsvoorstel Wijziging Awb stroomlijning omgevingsrecht
  • Ruziën over de rug van de vennootschap en...
  • Geen telemarketing-irritatie meer