Ons team Start-ups kan u verder helpen

Als start-up doorloop je vaak meerdere fases om uit te groeien tot volwaardig bedrijf. Iedere fase vraagt om andere juridische ondersteuning. Te denken valt aan algemene voorwaarden, vergunningen, intellectuele eigendomsrechten, arbeidscontracten of afspraken met investeerders. Het team Start-ups heeft ruime ervaring in de begeleiding van start-ups en is nauw betrokken bij verschillende landelijke en regionale start-up initiatieven.

Brightlands Innovation Factory
De startups van Brightlands Innovation Factory worden op juridisch gebied geadviseerd en ondersteund door onze specialisten. Wij verzorgen juridische masterclasses voor de startups, waarbij de inhoud is toegespitst op de fase waarin de starters zich op dat moment bevinden, wat ze doen en wat ze willen weten.  Daarnaast bieden wij een dienstenpakket met voor startups relevante basisproducten, zoals een commerciële contractenscan en het opstellen van algemene voorwaarden. Zo heeft de startup de benodigde juridische informatie en producten altijd dicht bij de hand.

SmartStart Limburg
Boels Zanders is de juridische partner voor SmartStart Limburg; een one stop shop (service chain) voor buitenlandse ondernemingen/ondernemers die zich willen vestigen in Limburg. Bij SmartStart Limburg vinden ondernemers één aanspreekpunt die ze opvangt, begeleidt en het traject van “vestigen in Limburg” structureert. Deze accountmanager staat dichtbij de ondernemer, werkt nauw met hem of haar samen en zorgt voor korte lijnen naar de andere partners in SmartStart.

KickStart Venlo
Kickstart biedt een breed aanbod aan diensten voor de startup. Uit een uitgebreid netwerk kan deze een bron aan kennis en informatie raadplegen en deze kennis gebruiken om vooruit te komen. Boels Zanders is nauw betrokken als partner van KickStart Venlo en denkt met de start-ups mee om ze verder te brengen in de ontwikkeling.

Kies een onderwerp
Ik help u graag verder
Thom Beukers
Advocaat
Meest gelezen
  • Bestuurlijke samenwerkingsvormen in het funderend...
  • Verhuizende NederBelgen
  • Perikelen rond pensioendatum bij internationale...
  • VOF en/of vennoot: een verhaal apart
  • Theorie in praktijk