Ons team Start-ups kan u verder helpen

Volgens StartupJuncture.com worden in Nederland jaarlijks circa 200 startups opgericht. Minister Kamp heeft hier recent het volgende over gezegd:

“Nederland staat internationaal meer en meer bekend als startupland. We zijn opgeklommen tot derde snelst groeiende startup ecosysteem van Europa. Maar we zijn er nog niet, onze groeiambitie blijft groot. Het is belangrijk dat innovatieve start- en scaleups over voldoende investeringskapitaal en financiële slagkracht kunnen beschikken zodat zij sneller kunnen doorgroeien. Zo blijft Nederland een broedplaats voor nieuwe producten, diensten en verdienmodellen.”

In de diverse fasen van de startup heeft men behoefte aan duidelijke en pragmatische input. Daarom begeleiden de specialisten van Boels Zanders met regelmaat startups en helpen hen met allerlei relevante juridische zaken. Dit loopt uiteen van het opstellen van algemene voorwaarden tot het samenstellen van een arbeidscontract, maar denk ook aan het vastleggen van intellectuele eigendomsrechten, advisering over rechtsvorm, (beperking van) aansprakelijkheidsrisico’s, (te verkrijgen) financieringen en financieringsvoorwaarden.

Boels Zanders is onder andere partner van Kickstart Venlo.

Kies een onderwerp
Ik help u graag verder
Thom Beukers
Advocaat