Ons team Vastgoedrecht kan u verder helpen

Weten wat speelt
Het vastgoedrecht omvat uiteenlopende regels, is gecompliceerd en ontwikkelt zich bovendien constant. Specialisatie binnen deze sector is van groot belang. Advocaten moeten van de hoed en de rand weten. Onze advocaten houden de kennis op hoog niveau door (intern)overleg en continue opleiding.

Cliëntengroep is breed
De vastgoedspecialisten van Boels Zanders Advocaten werken voor een brede groep cliënten. Van aannemersbedrijven, projectontwikkelaars, architecten, constructeurs, makelaars, beleggers en investeerders tot woningcorporaties, zorginstellingen en overheden. We laten ons daarbij niet beperken door de grens en werken ook veel voor Duitse opdrachtgevers.

Bouwrecht
De advocaten van Bouwrecht helpen onder meer met het opstellen en beoordelen van aannemingsovereenkomsten, bestekken en algemene voorwaarden in de meest brede zin. Wij zijn bekend met de in de bouw gehanteerde (alternatieve) contractvormen en de standaardvoorwaarden.

Wij adviseren en procederen (zowel voor de burgerlijke rechter als arbitrage) over ondermeer aansprakelijkheid, meer- en minderwerk, bijbetaling, het uitoefenen van het retentierecht, het gebruik van alternatieve bouwstoffen en opleveringen en daaruit volgende discussies over bijvoorbeeld gebrekkig werk of vertragingsschade.

Verder ondersteunen wij op het gebied van aanbestedings-, en mededingingsrecht bij de voorbereiding van en inschrijving op aanbestedingen. Ook staan wij zowel aanbesteders als marktpartijen bij in procedures waarin de uitkomst van een aanbesteding ter discussie is gesteld.

Kies een onderwerp
Ik help u graag verder
Harm Heynen
Partner
Meest gelezen
  • Wetsvoorstel uitvoering AVG gepubliceerd
  • Regels voor gebruik beeldmateriaal leerlingen...
  • Administratieplicht: documenteer alle...
  • Pensioenverweer in een echtscheiding
  • Afwijken van paritaire voorwaarden: waar ligt de grens?