Mensen / Robbert van Roij

Met zijn transparante en realistische visie op het vak brengt Robbert mooie uitdagingen tot een goed einde. Daarbij hecht hij aan een goed en ontspannen contact met collega’s en cliënten. Aan kwaliteit van werk én werkomgeving, waarin samenwerking en ontwikkeling alle ruimte krijgen. Er samen helemaal voor gaan: dat is Robbert’s manier om op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk vlak mooie resultaten te bereiken.

Zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en master Nederlands Recht (specialisaties Privaatrecht en Handels- en Ondernemingsrecht) behaalde Robbert aan Maastricht University. Tijdens zijn afstuderen deed hij ervaring op op het gebied van het ondernemingsrecht door stages bij verschillende advocatenkantoren en specialisatieprogramma’s.

Robbert werkt sinds 2021 bij Boels Zanders en heeft een ondernemingsrechtelijke praktijk, met de nadruk op vennootschapsrecht en insolventievraagstukken.

 

 

Ondersteuning
Joyce Raijmakers
+31 88 30 40 127
[email protected]

Vestiging
Venlo

Talen
Nederlands Engels

Expertises
Aansprakelijkheidsrecht
Insolventie
Ondernemingsrecht

‘IK VIND HET BELANGRIJK DAT IEDEREEN ZICH OP ZIJN OF HAAR GEMAK VOELT. DAT KOMT DE KWALITEIT VAN HET WERK TEN GOEDE.’
● Robbert van Roij

Beheer mijn cookies

Om ervoor te zorgen dat de website bz.nl goed functioneert, maakt Boels Zanders NV gebruik van technieken waarbij persoonsgegevens worden verwerkt, zoals cookies. Op de website bz.nl maken we onderscheid tussen functionele en niet-functionele cookies.

Functionele cookies (noodzakelijk)

Functionele cookies plaatsen we altijd. Deze zijn namelijk noodzakelijk om de website goed te laten werken. Deze cookies verwerken geen persoonsgegevens.

(Altijd actief)

Analytische cookies (optioneel)

Deze niet-functionele analytische cookies verwerken persoonsgegevens buiten uw gezichtsveld. Daarom vragen wij altijd uw toestemming voor wij deze cookies plaatsen. Analytische cookies hebben allerlei verschillende doeleinden, maar stellen ons vooral in staat om onze dienstverlening te verbeteren.

Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In onze cookieverklaring leest u meer over cookies en u kunt indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.

Mijn keuze opslaan