Skip to main content

Ik ben bekend geworden met het kantoor op de Bedrijven en Instellingendag, georganiseerd door Jurist in Bedrijf Maastricht. Daar voerde ik een gesprek met Nina Ramljak, advocaat vastgoedrecht bij Boels Zanders. Dit gesprek heb ik als zeer prettig ervaren en mijn interesse voor het kantoor was direct gewekt!

Op 16 april 2018 was het dan eindelijk zover. Ik herinner me deze dag als de dag van gisteren… Ik werd opgehaald in de bibliotheek waar ik vol spanning zat te wachten. Ik kreeg een rondleiding en maakte kennis met alle medewerkers. De spanningen verdwenen al snel en ik voelde me gelijk opgenomen in het team.

Ik heb een brede stage gelopen waar ik zelf invulling aan kon geven. Hierdoor kon ik zelf bepalen voor welke sectie ik opdrachten wilde uitvoeren. Ik heb uiteenlopende juridische werkzaamheden mogen verrichten, onder meer het schrijven van memo’s, brieven en (gedeeltes van) processtukken. Ook werd ik actief betrokken bij dossiers en mocht ik mee naar besprekingen en zittingen. Door de afwisseling van de verschillende werkzaamheden was deze stage leerzaam en dynamisch. Natuurlijk wordt er niet alleen hard gewerkt, maar er is ook tijd voor teambuilding, zoals de vrijdagmiddag borrel. Een leuke afsluiting van de week.

Na 9 zat zit mijn stage bij Boels Zanders te Maastricht erop. De tijd vloog voorbij! Ik heb deze stageperiode als zeer intensief, maar ook als leuk en leerzaam ervaren. Deze stage heeft bijgedragen aan mijn  persoonlijke ontwikkeling, zowel op juridisch gebied als communicatieve vaardigen. Ik zou iedereen willen aanraden om een stage te lopen bij Boels Zanders Advocaten: je brengt de theorie daadwerkelijk in praktijk.

Shenna Wagenaar

Meer informatie:
Voor meer informatie over een student-stage lopen bij Boels Zanders kun je terecht op onze pagina voor studenten.