Skip to main content

Wie ben je?

Jij bent de zelfbewuste en proactieve advocaat-stagiaire arbeidsrecht met uitstekende kennis van het arbeidsrecht. Je hebt de studie Nederlands recht afgrond (bij voorkeur met vakken arbeids- en verbintenissenrecht). Je bent ambitieus, commercieel, sociaal en zeer markt- en klantgericht ingesteld. Dankzij je passie voor het vak ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je kunt deze ook toepassen in een advies aan onze cliënten. Hierbij stel je hoge eisen aan je eigen werk en het werk van anderen en ben je bereid anderen te helpen waar nodig. De keuze voor de advocatuur is voor jou een hele bewuste keuze.

Wat biedt ons team Arbeidsrecht?

Als advocaat-stagiaire kom je terecht bij een van de grootste arbeidsrechtteams van Zuid-Nederland en werk je hoofdzakelijk vanuit onze vestiging in Maastricht. Dagelijks adviseren wij onze cliënten, bestaande uit grote en middelgrote (landelijke) organisaties, over thema’s als overeenkomsten, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, sociale zekerheid en reorganisaties. Daarnaast organiseren wij geregeld seminars en workshops om onze cliënten bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. Je krijgt bij ons de kans om je te ontwikkelen zowel als persoon als op gebied van inhoudelijke kennis. Dankzij onze branchegerichte multidisciplinaire teams wordt je betrokken bij zaken in uiteenlopende sectoren. Ben jij ambitieus en klaar om je verder te ontwikkelen binnen een klantgerichte en ambitieuze organisatie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Boels Zanders

Boels Zanders Advocaten is het grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland, nationaal gevestigd in de top 25. Met zo’n 75 advocaten en in totaal zo’n 130 medewerkers bieden wij juridische dienstverlening vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. We zijn betrokken bij onze cliënten en weten wat er speelt, zowel bij de cliënt als in de markt. Continue investeren wij in markt- en juridische kennis. Zo kunnen wij goede, passende oplossingen bieden. Onze cliënt staat altijd centraal, dat is de kracht van onze ambitie.

Wij zoeken..

We zoeken een enthousiaste advocaat-stagiair die beschikt over:

– scherp analytisch vermogen
– goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor commercie
– doorzettingsvermogen en je staat open voor ontwikkeling
– aandacht voor de cliënt
– ambitie en enthousiasme
– gedegen kennis van Engelse (en eventueel Duitse taal) in woord en geschrift (pré)

Interesse?

Herken je jezelf hierin? Spreekt deze vacature je aan? Aarzel dan niet en stuur je CV met motivatiebrief en cijferlijsten naar onze HR-manager Anne Pouwels.
Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Hayat Barrahmun, partner arbeidsrecht +31 (0)88 304 01 02.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.