Voor onze marketing- en communicatieafdeling zijn wij per direct op zoek naar een creatieve en initiatiefrijke hands-on allround marketing- en communicatiemedewerker. Zit jij vol energie, bruis je van de creatieve ideeën én houd je ervan om in een succesvolle organisatie je organisatie- en communicatietalent te benutten? Lees dan verder!

Werken bij Boels Zanders

Boels Zanders Advocaten is een internationaal georiënteerd,  full service advocatenkantoor met vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Met 130 medewerkers, waarvan 70 advocaten, behartigen wij dagelijks de belangen van ondernemingen en ondernemers, besturen en bestuurders. Wij bieden hoogwaardige juridische dienstverlening met specifieke sector- en branchekennis.

Marketing en communicatie bij Boels Zanders

Werken op de marketing- en communicatieafdeling van Boels Zanders betekent intensief samenwerken in een klein team mét externe specialisten. De ene dag werk je samen aan de naamsbekendheidcampagne en analyseer je samen met het externe bureau de resultaten van een online campagne. De volgende dag ondersteun je bij interne communicatievraagstukken, voeg je content toe aan de website, redigeer je commerciële teksten of schrijf je een corporate persbericht. In een organisatie die bovenop de actualiteit zit, innoveert en de persoonlijke verbinding met de cliënt wil versterken is geen dag hetzelfde. De dynamiek die hiermee ontstaat maakt van jouw rol als marketing- en communicatiemedewerker een uitdagende én dynamische functie met veel ruimte voor eigen initiatieven.

Het team

De afdeling marketing en communicatie speelt een centrale rol binnen Boels Zanders bij alle marketingcommunicatie uitingen via website, magazines, evenementen en social media. Samen met de marketing manager ben je verantwoordelijk voor alle interne én externe communicatie. Wij coördineren klantevenementen, dragen bij aan commerciële trajecten en werken proactief aan het verspreiden van marketing- en communicatiekennis en nieuwe media binnen Boels Zanders. Als allround marketing- en communicatiemedewerker heb je aandacht voor een eenduidige, professionele en aansprekende uitstraling van de organisatie. Je werkt veel samen met advocaten en stafafdelingen waarbij jij zorgt voor een frisse blik, creativiteit en een doortastende aanpak. Door korte communicatielijnen, duidelijke communicatie en een pragmatische benadering krijg jij zaken snel op gang.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een zelfstandige, hands-on allround marketing- en communicatiemedewerker die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in (marketing)communicatie / commerciële economie. Je bent een doener en door je open en persoonlijke aanpak is het prettig met je samen te werken. Je beschikt over een commerciële instelling en snapt de snelheid, hectiek en vele ad hoc situaties waar een marketing- en communicatieafdeling mee te maken krijgt. Je beschikt over uitstekende communicatie skills en bent in staat om verbinding te leggen op alle niveaus binnen een organisatie. Je initieert en ondersteunt proactief acties en campagnes om samen de gestelde doelen te bereiken. Je werkt graag mee aan projecten en bent je er van bewust dat werken bij BZ ook betekent dat je de handen uit de mouwen moet steken. Bewaking van planning en sturen op een vlotte voortgang van activiteiten gaat je van nature goed af. Je hebt ervaring met social media beheer, interne communicatietrajecten, (online) marketingcampagnes en CMS websitebeheer. Ervaring met Photoshop/Indesign is een pré. Ervaring in de zakelijke dienstverlening is een pré. Door je klant- en servicegerichte instelling zorg je ervoor dat ieder evenement tot in de puntjes is verzorgd. Daarnaast ben je bereid om af en toe te werken op de andere vestigingen (Maastricht en Eindhoven) en naar evenementlocaties te reizen.

In deze zelfstandige functie werk je intensief samen met de leidinggevende marketing manager. Je standplaats is Venlo.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Olivier van der Brugge, marketing manager +31 6 41 30 85 47. Solliciteren? Stuur je CV en motivatiebrief dan naar onze HR-manager Anne Pouwels (hrm@boelszanders.nl).