Skip to main content

Wie zoeken wij

Ter uitbreiding en versterking van Boels Zanders NV in Venlo komen wij graag in gesprek met een ervaren Advocaat Arbeidsrecht. Een mooie vervolgstap voor een advocaat met minimaal 6 jaar ervaring die zijn / haar sporen binnen het arbeidsrecht inmiddels verdiend heeft en toe is aan een nieuwe uitdaging. Wij zoeken een sterke persoonlijkheid, met een gezonde drive en relativeringsvermogen. Je bent ambitieus, commercieel, sociaal en zeer markt- en klantgericht ingesteld en daarnaast een teamplayer. Dankzij je passie voor het vak ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je kunt deze ook toepassen in een advies aan onze cliënten. Hierbij stel je hoge eisen aan je eigen werk en het werk van anderen en ben je bereid anderen te helpen waar nodig.

Je komt te werken in een ambitieuze werkomgeving met een informele en open sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor een goede werk-privé balans.

Jouw profiel

         – Ervaren advocaat arbeidsrecht (minimaal 6 jaar ervaring in de advocatuur of een vergelijkbare ervaring)
         – Ruime ervaring op het gebied van arbeidsovereenkomstenrecht en procesrecht
         – Organisatiesensitief, goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen
         – In staat om cliënten aan zich te binden
         – Praktisch en hands-on, communicatief vaardig en in staat om adviezen to  
            the point te schrijven
         – Gemotiveerd om zichzelf (en de sectie) te blijven ontwikkelen.

Wat biedt ons team Arbeidsrecht?

Als advocaat Arbeidsrecht kom je terecht bij een van de grootste arbeidsrechtteams van Zuid-Nederland. Wij werken intensief samen met het gehele team over de vestigingen heen waarbij collegialiteit en een informele werksfeer hoog in het vaandel staan. Dagelijks adviseren wij onze cliënten, bestaande uit grote en middelgrote (landelijke) organisaties, over thema’s als overeenkomsten, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, sociale zekerheid en reorganisaties. Daarnaast organiseren wij geregeld seminars en workshops om onze cliënten bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. Je krijgt bij ons de kans om je te ontwikkelen zowel als persoon als op gebied van inhoudelijke kennis. Wij staan open voor ideeën die bijdragen aan de ontwikkeling van onze sectie en je krijgt bij ons alle ruimte om je eigen praktijk (verder) uit te bouwen binnen een zeer stabiel kantoor. Dankzij onze branchegerichte multidisciplinaire teams wordt je betrokken bij zaken in uiteenlopende sectoren.

Over Boels Zanders

Boels Zanders Advocaten is het grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland, nationaal gevestigd in de top 25. Met zo’n 75 advocaten en in totaal zo’n 130 medewerkers bieden wij juridische dienstverlening vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. We zijn betrokken bij onze cliënten en weten wat er speelt, zowel bij de cliënt als in de markt. Continue investeren wij in markt- en juridische kennis. Zo kunnen wij goede, passende oplossingen bieden. Onze cliënt staat altijd centraal, dat is de kracht van onze ambitie.

Interesse?


Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en een nieuwe uitdaging? Spreekt deze vacature je aan? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief en cijferlijsten naar onze HR-manager Anne Pouwels. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Hayat Barrahmun, partner  arbeidsrecht +31 (0)88 304 01 02.