Skip to main content

Voorstanders van grote ambities

Boels Zanders is een van de grootste advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Onze advocaten en juristen doen iedere dag wat nodig is om de ambities van onze cliënten te helpen realiseren. Met al het talent, de kennis en expertise die daarvoor nodig zijn, werken wij vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven voor (internationale) ondernemers en organisaties.

Wij geloven in het bieden van slimme praktische oplossingen. Niet onnodig ingewikkeld en tijdrovend en zonder ellenlange verhalen. Wij bieden veel ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen.

Wij zijn trots op onze informele sfeer, bij ons krijgt iedereen de ruimte om te groeien. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen. Wij zijn gedreven, met een commerciële instelling. Maar een gezonde work/life balance heeft bij ons hoge prioriteit.

Spreekt dit je aan?

Mooi, want voor ons team Bestuursrecht zoeken wij een nieuwe collega. Een gevorderd advocaat (met bij voorkeur 3 tot 5 jaar ervaring) met passie voor het vak, die meewerkt aan oplossingen voor onze cliënten. Ben je actief bij de overheid of in het bedrijfsleven maar op dit moment geen advocaat? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wat vinden wij belangrijk? Je werk is van juridisch hoog niveau maar je kunt het helder en duidelijk uiteenzetten. Je hebt een goed analytisch vermogen en je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, ambitieus, gedreven en flexibel met een sterke wil om je voortdurend te ontwikkelen. Ook zit gevoel voor commercie in je DNA verweven.

Wat bieden wij?

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende bestuursrecht praktijk bieden we je ook aansprekende zaken zoals goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels interne- en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Onze cliënten zijn voornamelijk actief vanuit Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Binding met deze regio’s is een pré. Team bestuursrecht werkt intensief samen over de vestigingen heen. Je standplaats kan derhalve in overleg worden bepaald.

Past jouw kracht bij onze ambitie?

Stuur dan een mail met een goede motivatie én CV naar hrm@boelszanders.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Xander Wynands, specialisatieleider en partner bestuursrecht via telefoonnummer 088 30 40 194 of wynands@boelszanders.nl óf Anne Pouwels, HR manager, via telefoonnummer 088 30 40 251 of hrm@boelszanders.nl.