Skip to main content

32-40 uur (in overleg)

Werken bij Boels Zanders Advocaten betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met ambitieuze collega’s. Op professionele wijze bieden wij kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening aan onze klanten. Oplossingsgericht werken, dichtbij onze cliënten én collega’s en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Boels Zanders Advocaten heeft vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht met in totaal 130 medewerkers, waarvan 75 advocaten.

Wij hebben een vacature beschikbaar als juridisch ondersteuner met doorzettingsvermogen en organisatorisch talent voor onze vestiging in Venlo. Je komt te werken in een team van 3 ondersteuners die samen 4 advocaten assisteren bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Wie ben jij?

Jij hebt Mbo of Hbo afgestudeerd in de richting van management assistent, officemanagement of vergelijkbaar. Je bent enthousiast over het vak en hebt bij voorkeur gedegen relevante werkervaring. Energie krijg je van het assisteren van advocaten en het bieden van ondersteuning bij hun werkzaamheden. Naast de advocaten waarvoor je zelf verantwoordelijk bent, help je uiteraard ook je collega’s uit de brand waar nodig.

Jouw karaktereigenschappen

Je bent een energiek persoon en neemt het initiatief. Daarnaast heb je doorzettingsvermogen en bezit je de nodige dosis organisatiesensitiviteit. Je bent dienstverlenend, denkt mee en handelt proactief. Problemen zie je niet, alleen oplossingen. Veranderingen zie je als een uitdaging. Van deadlines wordt je niet onrustig, je bent juist stressbestendig en niet snel van je stuk te krijgen. Verder kun je structuur aanbrengen in omvangrijke dossiers en je bent zeer nauwkeurig. Je voert in samenspraak met je collega’s het officemanagement van de praktijk uit. Telefoonbeantwoording weet je met gemak te combineren met agendabeheer, email, het uitwerken van juridische documenten en dossierbeheer én je werkt graag samen in een team met andere ondersteuners.

De functie-eisen

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding (Hbo is een pre) en werkt en denkt op Hbo-niveau. Een nieuwe stap in je carrière staat voorop voor jou. Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pre. Je ICT-kennis is up to date en programma’s zoals Office en MS Teams kennen voor jou geen verrassingen. Je bent klantgericht, representatief en bent vol energie klaar voor een nieuwe uitdaging.

Wat bieden wij?

Ons team is jong, enthousiast en ambitieus. Boels Zanders Advocaten hanteert uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen en faciliteren verdere (persoonlijke) ontwikkeling en wij staan open voor ideeën om samen verder te komen. Onze werkomgeving is dynamisch. Innovatie staat hoog in het vaandel. Starten is per direct mogelijk. Je krijgt uitzicht op een vast dienstverband bij een kantoor dat plezier en prestatie graag samen ziet gaan.

Pas jij in het profiel?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV en motivatie naar hrm@boelszanders.nl. Vragen? Neem contact op met onze HR-manager Anne Pouwels.