Vestiging Venlo

Route naar VenloVenlo
Boels Zanders Advocaten
Trencadis, Hulsterweg 82, 5912 PL Venlo
T +31 (0)88 304 00 00
Postbus 490, 5900 AL Venlo

Met de auto

Navigatie
Als adres geeft u in uw navigatiesysteem aan Ariënsstraat 63 (Mc Donalds). Bij de rotonde dient u dan rechtdoor te rijden om bij de volgende rotonde ons parkeerterrein op te rijden.

Met de auto vanuit Maastricht richting Venlo
A2 richting Eindhoven, neem afslag Knooppunt Het Vonderen en voeg in op de A73 richting Roermond/Venlo/Nijmegen. Neem afslag 16 (Venlo-Zuid), ga bij de stoplichten rechtsaf. Voeg in op de linkerrijbaan en sla bij de stoplichten linksaf. Volg deze weg en sla bij de tweede rotonde rechtsaf. U heeft uw bestemming bereikt.

Met de auto vanuit Eindhoven/Nijmegen richting Venlo
A67/A73 richting Venlo, houd Venlo-West/Zuid/Maastricht aan. Voeg in op de A73. Neem afslag 16 (Venlo-Zuid) en ga bij de stoplichten rechtdoor. Sla bij de tweede rotonde rechtsaf. U heeft uw bestemming bereikt.

Met de auto vanuit Duitsland
Volg de A40 richting Venlo. Houd Venlo-West/Zuid/Maastricht aan en voeg in op de A73. Neem afslag 16 (Venlo-Zuid) en ga bij de stoplichten rechtdoor. Sla bij de tweede rotonde rechtsaf. U heeft uw bestemming bereikt.

of

Volg de A61 richting Venlo. Voeg in op de A74 en neem afslag 16 (Venlo-Zuid) en ga bij de stoplichten rechtsaf. Voeg in op de linkerrijbaan en sla bij de stoplichten linksaf. Volg deze weg en sla bij de tweede rotonde rechtsaf. U heeft uw bestemming bereikt.

Met het openbaar vervoer

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!