Werken bij Boels Zanders

De kracht van ambitie
Werken bij Boels Zanders betekent niet alleen werken bij het grootste kantoor van Zuid-Oost Nederland. Het betekent ook werken met 75 ambitieuze collega-advocaten en ruim 50 gedreven ondersteuners. Het betekent werken bij een dynamisch, actief kantoor waar persoonlijk contact en samenwerking hoog in het vaandel staat. Met de collega’s maar ook met onze cliënten. Aan onze cliënten, die zich bevinden in het midden- en grootbedrijf, overheden en non-profitinstellingen in onder meer zorg en onderwijs, leveren wij op topniveau juridische diensten. Ruim driekwart van onze clientèle bestaat uit bedrijven in de industrie, bouw/vastgoed, financiële dienstverlening en handel, retail en transport. Wij zijn betrokken en dichtbij onze cliënten, weten wat er speelt bij zowel de cliënt als in de betreffende branche. Meedenken, snel schakelen, geen genoegen nemen met minder. Daarin zit de kracht van onze ambitie.

Innovatief
Wij geloven in innovatie, in vernieuwing, zowel binnen als buiten onze organisatie.  Zo zijn we bijvoorbeeld nauw betrokken bij de Brightlands Campussen. Om deze snel groeiende en innovatieve sectoren van optimale dienstverlening te voorzien hebben we team Brightlands opgericht, een team dat nauw betrokken is bij de (door) ontwikkeling van bedrijven op de campussen. Dit kan gaan om een innovatief product of een aaneenschakeling in de productchain. Door actief delen van de opgedane inzichten en het bundelen van de krachten van verschillende specialisaties bieden wij Brightlands oplossingsgerichte samenwerking en juridische dienstverlening van hoge kwaliteit.

Wij zijn juridische partner voor SmartStart Limburg; een one stop shop (service chain) voor buitenlandse ondernemingen/ondernemers die zich willen vestigen in Limburg. Bij SmartStart Limburg vinden ondernemers één aanspreekpunt die ze opvangt, begeleidt en het traject van “vestigen in Limburg” structureert.

De collega’s
Bij Boels Zanders werken verschillende mensen met één overeenkomst: een passie voor hun vak. Een open deur cultuur waarin iedereen elkaar steunt, helpt en ondersteunt bij het oplossen van complexe vraagstukken. Betrokken professionals die onze cliënten pro-actief, met een no-nonsense mentaliteit van dienst zijn en oplossingsgericht te werk gaan. Maar ook leergierig: in het recht ben je nooit uitgeleerd. Van de laatste wetgeving en jurisprudentie moet je voortdurend op de hoogte zijn en blijven om je cliënt op topniveau van dienst te kunnen zijn. Daarom worden er zowel inhouse als extern cursussen en opleidingen gevolgd om zo up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook aan persoonlijke aandacht ontbreekt het niet: een goede work-life balance is een punt waar voortdurend aandacht aan besteed wordt. Want zeg nou zelf: er is meer in het leven dan alleen werken.

Onze kernwaarden
Weten waar je voor staat en dit ook waarmaken. De kernwaarden van Boels Zanders zijn:
• Samenwerking
• Oplossingsgericht
• Dichtbij

Interesse?
Bekijk onze vacatures, bovenaan de pagina. Wellicht staat er iets voor jou bij. Of stuur een open sollicitatie. Je bent welkom!

Website feedback

Wij stellen uw mening erg op prijs. Om uw ervaring te verbeteren vragen wij ongeveer 1 minuut van uw tijd om onze website te beoordelen.

You have Successfully Subscribed!