De kracht van ambitie

Werken bij Boels Zanders betekent niet alleen werken bij het grootste kantoor van Zuid-Oost Nederland. Het betekent ook werken bij een dynamisch, actief kantoor waar persoonlijk contact en samenwerking hoog in het vaandel staat. Met de collega’s maar ook met onze cliënten. Aan onze cliënten, die zich bevinden in het midden- en grootbedrijf, overheden en non-profitinstellingen in onder meer zorg en onderwijs, leveren wij op topniveau juridische diensten. Ruim driekwart van onze clientèle bestaat uit bedrijven in de industrie, bouw/vastgoed, financiële dienstverlening en handel, retail en transport. Wij zijn betrokken en dichtbij onze cliënten, weten wat er speelt bij zowel de cliënt als in de betreffende branche. Meedenken, snel schakelen, geen genoegen nemen met minder. Daarin zit de kracht van onze ambitie.

De collega’s

Bij Boels Zanders werken verschillende mensen met één overeenkomst: een passie voor hun vak. Een open deur cultuur waarin iedereen elkaar steunt, helpt en ondersteunt bij het oplossen van complexe vraagstukken. Betrokken professionals die onze cliënten pro-actief, met een no-nonsense mentaliteit van dienst zijn en oplossingsgericht te werk gaan. Maar ook leergierig: in het recht ben je nooit uitgeleerd. Van de laatste wetgeving en jurisprudentie moet je voortdurend op de hoogte zijn en blijven om je cliënt op topniveau van dienst te kunnen zijn. Daarom worden er zowel inhouse als extern cursussen en opleidingen gevolgd om zo up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook aan persoonlijke aandacht ontbreekt het niet: een goede work-life balance is een punt waar voortdurend aandacht aan besteed wordt. Want zeg nou zelf: er is meer in het leven dan alleen werken.

Interesse?

Bekijk onze vacatures, bovenaan de pagina. Wellicht staat er iets voor jou bij. Of stuur een open sollicitatie. Je bent welkom!