Woningcorporatiedag 2022

De wereld van de woningcorporaties bruist als nooit te voren. Team Woningcorporaties is bezig met de voorbereidingen voor een themadag voor woningcorporaties. De planning en de datum van deze woningcorporatiedag zal op termijn bekend worden gemaakt op deze pagina.

Met de Woningcorporatiedag heeft Team Woningcorporaties het doel voor ogen om een dag te organiseren voor alle woningcorporaties. Een dag waar zoveel mogelijk medewerkers (van bestuurder, projectontwikkelaar tot woonconsulent) aan deelnemen en die als inspirerend, leerzaam en leuk wordt ervaren.

Over de exacte planning en het programma zullen wij u vanzelfsprekend nog nader informeren. Eventuele voorstellen over de inhoud van deze Woningcorporatiedag nemen wij graag mee.

Indien uw woningcorporatie in de tussentijd behoefte heeft aan een kennissessie of een andere workshop op het gebied van huurrecht, bestuursrecht of aanbestedingsrecht, horen wij dat natuurlijk ook graag.

Samen kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Luc Golsteijn, Gitte Vansant, Nina Rijsterborgh

Praktische informatie

Datum en tijd
12 mei 2022
13:00 – 17:00

Locatie
Bonnefantenmuseum, Maastricht

Houd deze pagina in de gaten voor het complete programma

Schrijf u in

Op dit moment kunt u kunt zich niet meer inschrijven voor de Woningcorporatiedag. Team Woningcorporaties heeft besloten dat deze dag op een later moment en in gewijzigde vorm zal plaatsvinden. Houd de teampagina van Woningcorporaties en de sociale mediakanalen in de gaten voor meer informatie.

Contactgegevens

Heeft u vragen over de BZ kennissessie dan kunt u contact opnemen met Eloy Noya via cam@boelszanders.nl of telefonisch via +31 6 39 08 41 82.