Workshop Arbeidsrecht in het Onderwijs

Arbeidsrecht binnen de onderwijssector is een vak apart. Het betreft een sector die gebonden is aan specifieke wet- en regelgeving die voortdurend aan verandering onderhevig is. Team Onderwijs binnen Boels Zanders Advocaten is op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen de verschillende onderwijssectoren. Tijdens een interactieve workshop op 9 mei 2022 staat kennisdeling over arbeidsrechtelijke vraagstukken binnen het primair en voortgezet onderwijs centraal en geven de arbeidsrechtadvocaten van ons Team Onderwijs graag meer uitleg over de rechten en plichten van werkgevers en werknemers. Afsluitend is er de mogelijkheid om te sparren en te netwerken met andere onderwijsinstanties over arbeidsrechtelijke zaken binnen het onderwijs.

Naast de ‘live workshop’ in Maastricht wordt een webinar opgenomen die via een kijklink bekeken kan worden. Dit webinar wordt na afloop van de workshop toegestuurd.

Thema’s
Dossiervormingscursus, Criteria en jurisprudentie (dis)functioneren, Terugblik ambtenarenrecht, Bepalingen CAO’s, Scholingsplicht, Herplaatsing binnen scholenstichting (Allen specifiek gericht op het primair en voortgezet onderwijs)

Bent u geïnteresseerd en wilt u het webinar terugkijken?
Stuur een mail naar cam@boelszanders.nl om een terugkijk link te ontvangen.

Praktische informatie

Datum en tijd
Maandag 9 mei 2022

Online
Dit evenement vindt online plaats.

"Bij Boels Zanders zit je goed voor onderwijs!"

Contactgegevens

Heeft u vragen over de BZ kennissessie dan kunt u contact opnemen met Eloy Noya via cam@boelszanders.nl.